De 3 beste koerssites voor cryptocurrency

Er zijn miljoenen mensen die in het bezit zijn van cryptocurrency. Het is dankzij de crypto-exchanges ook bijzonder simpel om cryptomunten te kopen. Je kan bij Bitvavo, Bitcoin Meester, Binance en vele andere in een handomdraai de gewenste cryptovaluta aanschaffen. Als jij dat hebt gedaan dan wil je natuurlijk ook winst maken, het is niet voor niets een investering. Het is dan slim om de koers zo nu en dan te controleren. Wellicht is de waarde van de cryptomunt wel omhoog geschoten en dan is het wellicht tijd om te verkopen. De grote vraag is alleen, waar kan jij de koers het beste checken? Hieronder hebben wij de 3 beste koerssites voor cryptocurrency op een rijtje gezet:

Inhoudsopgave

Coin Check Up crypto koers website

1. CoinCheckUp

Je kan CoinCheckUp ook prima gebruiken op de smartphone en tablet. Het is sinds kort ook mogelijk om op de koerssite te kijken naar de verwachting. Wellicht kan jij de aankomende investering wel gaan doen op basis van deze lucratieve informatie. Daarnaast zal ook de ‘Return On Investment’ worden getoond. Daaruit kan jij opmaken of investeerders in het verleden winst hebben gemaakt op de desbetreffende cryptomunt. CoinCheckUp is zeker geschikt voor het checken van de Bitcoin koers.

CoinCheckUp bestaat eigenlijk nog niet zo heel lang, maar is wel al onwijs populair bij de jongere generatie crypto-investeerders. Dat komt omdat vrijwel alle benodigde informatie zal worden aangeboden en het platform er modern uitziet. Je kan een bepaalde munt selecteren en gaan bestuderen. Informatie zoals de ranking, de market cap en de supply komt voorbij.

Coin Market Cap koerssite

2. CoinMarketCap

Iedereen die al een tijdje in de cryptowereld actief is, die heeft vast wel gehoord van ‘CoinMarketCap’. Het is misschien wel de bekendste koerssite ter wereld en mag dan ook niet ontbreken in deze toplijst. CoinMarketCap laat heel duidelijk een live koers zien, maar je ook meteen een kijkje nemen naar de totale market cap. Mocht je op zoek zijn naar een munt die een bepaalde criteria moet voldoen, dan kan je op de site gemakkelijk filteren. Zo kom jij bijvoorbeeld alles te weten over de Cardano koers.

Het is ook handig om eens te kijken naar welke cryptomunten het meeste zijn gestegen of gedaald binnen een bepaalde periode. Het is de ideale manier om te kijken welke cryptomunten op een laag punt staan en misschien interessant zijn om te kopen. CoinMarketCap is een complete en professionele koerssite.

World Coin Index crypto koers site

3. WorldCoinIndex

De derde plaats in onze lijst gaat naar het alom bekende ‘WorldCoinIndex’. Het is een relatief onbekende koerssite, maar eigenlijk heeft het wel veel te bieden. Je kan alle informatie over een cryptomunt terugvinden, bijvoorbeeld van het laatste jaar. Bekijk hoeveel procent een munt in een bepaalde periode is stegen en wanneer de laatste grote daling heeft plaatsgevonden. Daarnaast kan jij in een handomdraai een eigen portfolio aanmaken, maar ook een lijst met valuta die jij graag in de gaten wilt houden. WorldCoinIndex is ook gespecialiseerd in ICO’s, wat ook wel handig is voor de gemiddelde investeerder. Er is bijvoorbeeld een ICO Kalender beschikbaar voor de bezoekers van de koerssite voor cryptocurrency.

Plaats een reactie