Whales slaan massaal Ethereum (ETH) in

De Ethereum (ETH) heeft net zoals vrijwel alle andere cryptomunten een zware periode achter de rug. De Ethereum koers daalde flink en dat voelde de investeerders overduidelijk in de portemonnee. Enkele maanden geleden wist de Ethereum nog een nieuwe all-time-high aan te tikken, maar binnen no-time zakte de koers weg met maar liefst 50%. Pijnlijke statistieken, maar desondanks bleven de investeerders duidelijk hoop houden in het cryptoproject. Er was totaal geen sprake van paniek en dat is weer een goed teken. De cryptomunten werden niet massaal verkocht, maar juist massaal ingekocht. In de laatste dagen zouden de whales voor meer dan 500 miljoen dollar aan Ethereum hebben ingeslagen.

Er zijn meer Ethereum whales actief

De data omtrent de Ethereum werd uitgebracht door Santiment. In de data zijn enkele bijzonderheden terug te vinden. Allereerst zouden de whales sinds 20 januari al flink actief zijn op de cryptomarkt en gezamenlijk voor ruim 500 miljoen dollar aan Ethereum hebben gekocht. Daar blijft het niet bij, want er zijn ook meer Ethereum whales dan ooit te voren. De nieuwe data laat zien dat het aantal whales met minimaal 10.000 munten nog nooit zo hoog is geweest. Het zijn hoopgevende data voor een ieder die Ethereum in zijn bezit heeft.

Investeerders houden hoop in angstige dagen

De Ethereum daalde in een korte tijd met bijna 50% en dat zorgde toch voor stof tot nadenken. Desondanks blijken niet alleen de whales goede hoop houden. Er zijn ook steeds meer particulieren die besluiten een investering te doen in het cryptoproject. Er zouden op het moment van schrijven ruim 1,4 miljoen ETH-adressen beschikbaar zijn met op zijn minst 1 Ethereum. Dat aantal is vanzelfsprekend ook nog nooit zo hoog geweest en dat is hoopgevend.

De spanning is overigens wel om te snijden op de cryptomarkt. Vrijwel alle cryptomunten zijn enorm in waarde afgenomen en het is nog onduidelijk of de daling voort zal blijven zetten. De afgelopen dagen werden er enkele koersstijgingen waargenomen, maar die werden ook weer razendsnel ongedaan gemaakt. Het zijn angstige dagen voor de investeerders, maar de hoop blijft groot. Zowel de whales als de kleinere investeerders blijven de cryptomunten kopen.

Waar kan ik Ethereum kopen?

Het kan zijn dat ook jij een investering wilt doen in de Ethereum. Dat is tegenwoordig heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een account bij één van de cryptocurrency exchanges. Je moet denken aan het platform van Bitvavo, Bitcoin Meester, Binance en KuCoin. Een account aanmaken is gratis en je kan vaak gewoon een storting verrichten met het bekende betaalsysteem iDeal. De nieuwkomers bij Bitvavo kunnen ook nog eens genieten van een promotie, want de eerste 1000 euro aan investeringen zijn vrij van transactiekosten. Je kan ook gemakkelijk en kosteloos de Bitvavo app downloaden in de App Store en de Google Play Store. De applicatie biedt dezelfde mogelijkheden, zo kan jij crypto kopen en verkopen. Daarnaast is het mogelijk om de koersen te bestuderen, waaronder de Ripple koers en de Ethereum koers.


Ethereum kopen

https://www.youtube.com/watch?v=7v1mflOhImY

Plaats een reactie