DEGIRO

Beleggen bij DEGIRO

Wereldwijd beleggen met een bekroond platform. Ontdek waarom 450.000 andere beleggers u al voorgingen.

Wanneer je gaat beleggen bepaal je niet alleen zelf waarin je wil gaan beleggen, maar ook bij welke broker je gaat beleggen. DEGIRO is een van de brokers waar je uit kunt kiezen als beginnende belegger. Hoewel DEGIRO zich in eerste instantie vooral op professionele beleggers richtte, is deze broker inmiddels ook een zeer aantrekkelijke optie voor zowel ervaren als beginnende beleggers. Wat is DEGIRO precies, wat zijn je opties bij deze broker en hoe onderscheid DEGIRO zich van andere beleggers? Dan lees je allemaal hier. Wanneer je op de hoogte bent van alle informatie kun jij direct een beleggersrekening openen bij DEGIRO en gaan beginnen met beleggen!

Inhoudsopgave

Meer over DEGIRO

Hoe is DEGIRO opgericht? De oprichting van deze broker is ontstaan door het initiatief van een groep beleggers die in 2008 besloten voor zichzelf te beginnen. In het begin richtte DEGIRO zich vooral op professionele beleggers. In 2013 vond er een koerswijziging plaats en lanceerde DEGIRO een online broker in Nederland. Sinds die tijd is het platform over 18 Europese landen uitgerold en groeide DEGIRO uit tot een van de grootste brokers in Europa. Als broker wil DEGIRO kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte financiële dienstverlening voor iedereen mogelijk maken. De missie van deze broker? Het leveren van toegevoegde waarde bij beleggen door een betaalbare financiële dienstverlening.

De handelsmogelijkheden

Wat zijn je mogelijkheden bij DEGIRO? Je kunt hier terecht voor een compleet aanbod van handelsmogelijkheden. Omdat DEGIRO zich heeft uitgerold naar meerdere Europese landen heb je de mogelijkheid om te handelen in aandelen van Europese maar ook Amerikaanse markten. Het is niet alleen mogelijk om te beleggen in aandelen, maar je kunt ook handelen in opties, turbo’s en buitenlandse valuta. Bij turbo’s kun je versneld beleggen in aandelen. Bij turbo short zet je in op de daling van de waarde en bij turbo long zet je in op de stijging van de waarde. Door op het juiste moment te handelen kun je veel winst maken.

Deze broker is vooral aantrekkelijk voor beginnende beleggers omdat je met kleine bedragen kunt beginnen met handelen. Zo ontdek je langzamerhand de wereld van het beleggen en kun je op den duur ook grotere bedragen inzetten.

Beleggen met je smartphone

Het maakt niet uit of je over een laptop, tablet of smartphone beschikt. Met alledrie is het mogelijk om bij DEGIRO te beleggen. Het online handelsplatform maakt het beleggen extra makkelijk omdat je altijd en overal bij je beleggingen kunt of veranderingen kunt doorvoeren. Online kun je altijd je rekening bekijken en snel anticiperen op eventuele koersveranderingen op de beurs. Bij DEGIRO is online beleggen makkelijker dan ooit!

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beleggen bij DEGIRO komt met een aantal grote voordelen. In de eerste plaats heb je te maken met een groot aanbod aan mogelijkheden waarin je kunt handelen. Je kunt handelen in aandelen, maar ook in obligaties, vastgoed, turbo’s, opties en buitenlandse valuta. Wanneer je als beginnende belegger graag veel mogelijkheden hebt en je jouw inzet wilt spreiden heb je hier bij DEGIRO genoeg mogelijkheid voor. Ook is het bij DEGIRO mogelijk om te handelen in Amerikaanse opties; zo heb je dus nog meer mogelijkheden. Daarnaast meld je je eenvoudig en snel aan en betaal je lage kosten voor de transacties.

Hoe onderscheid DEGIRO zich van andere brokers?

Dit doen ze vooral door jou als beginnende belegger te helpen met lage transactiekosten. Hierdoor is het voor jou aantrekkelijk om je aan te melden en te beginnen met beleggen op wereldwijde markten. Je krijgt de tools en de mogelijkheden om te beleggen van DEGIRO en daarna kun je zelf aan de slag. Het gemak en de snelheid waarmee je een rekening kunt openen is een andere manier waarop DEGIRO zich onderscheid van andere brokers. Er is geen minimumbedrag waardoor je altijd in kunt zetten wat je wilt: of dat nu je vakantiegeld is of een gedeelte van je spaargeld.

Waarom je vandaag nog moet beginnen met beleggen

Maak vandaag nog een account aan bij DEGIRO! Wanneer je geld over hebt dat je langere tijd niet nodig hebt is het zeker een aanrader om te gaan beleggen. Beleggen brengt veel voordelen met zich mee. Zo ligt het rendement met beleggen op lange termijn een stuk hoger dan het rendement op je spaarrekening. Met beleggen kun je dus je vermogen nog meer uitbreiden. Daarnaast bepaal je zelf waar je in wilt beleggen. Kies je voor turbo’s, opties of begin je met aandelen? Een rekening openen is bij DEGIRO gratis en dus is het extra makkelijk om gewoon te beginnen met beleggen.

Een andere reden waarom je vandaag nog kunt instappen is omdat de beurs niet te voorspellen is. Je hebt dus eigenlijk geen reden om te wachten. Wanneer je aandelen wilt kopen kun je deze het beste kopen wanneer de waarde stijgt, maar wanneer je voor een andere beleggingsvorm wilt gaan is direct beleggen zeker een goede optie. Maak snel een account aan bij DEGIRO en begin met beleggen zoals jij dat wilt.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kunt je inzet verliezen!