Binck

Beleggen bij Binck Reviews

Binck is zoals ze zelf zeggen “Gek op beleggen”, dit doen ze dan ook al 20 jaar!

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare belegger? Je kunt onder andere gaan beleggen bij BINCK. Deze onafhankelijke beleggingsbroker staat al jarenlang goed aangeschreven in Nederland en biedt heel veel mogelijkheden, ook voor de beginnende belegger. Wil je meer weten over de geschiedenis van BINCK als broker, de voor- en nadelen van deze broker, de mogelijkheden die je hebt en hoe BINCK zich van andere brokers onderscheid? Hier vind je alles wat je als beginnende belegger moet weten over deze beleggingsbroker. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je van te voren goed waar je aan toe bent.

Inhoudsopgave

Meer over BINCK

BINCK is een beleggingsbroker die in het jaar 2000 werd opgericht in Amsterdam. Sindsdien is het bedrijf niet alleen werkzaam in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Spanje. Er zijn meer dan een half miljoen mensen die hun geld beleggen via deze broker. BINCK is de grootste onafhankelijke belegger in Nederland en heeft door de jaren heel veel betrouwbaarheid verdiend. Jarenlang was BINCK de goedkoopste en meest populaire broker op Nederlandse bodem. Vandaag de dag is deze broker nog steeds geliefd bij veel beleggers. Het maakt niet uit of je al wat ervaring hebt met beleggen of helemaal nieuw bent in deze wereld. Bij BINCK word je snel wegwijs en maak je je het beleggen snel eigen.

De handelsmogelijkheden

Welke mogelijkheden heb je wanneer je bij BINCK gaat beleggen? Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je als belegger altijd bij BINCK terecht kunt. Of het nu gaat om aandelen, obligaties, turbo’s, opties of aandelen van de Amerikaanse markt: alles is mogelijk bij BINCK. Je betaalt een vast bedrag per transactie en qua prijs behoort BINCK dan ook in de rij van redelijk geprijsde brokers. Waar wil jij in gaan beleggen? Je kunt als beginner beleggen in aandelen; dit is vooral interessant wanneer je recht hebt op een deel van de winst, oftewel dividend. Obligaties of turbo’s (versneld handelen in aandelen) kunnen ook een optie zijn.

Beleggen in aandelen en andere effecten is vooral aantrekkelijk wanneer je voor de lange termijn gaat beleggen. Hoe langer het termijn, hoe hoger het risico en dus hoe hoger het rendement. Bij BINCK kun je beleggen in tal van beleggingsvormen.

Beleggen via het online platform

Hoe kun je met BINCK beleggen? Dit wordt jou enorm makkelijk gemaakt. Wellicht ben je nog wat onzeker als het gaat om het beginnen met beleggen. Dat is nergens voor nodig, want BINCK heeft een mobiele app waarmee je het nog makkelijk kunt maken om te beleggen. Met de app heb je altijd toegang tot je rekening en het overzicht van je beleggingen. Ook als je een laptop of computer tot je beschikking hebt maak je gemakkelijk gebruik van het platform van BINCK.

De voordelen van beleggen bij BINCK

Het beleggen bij BINCK gaat gepaard met een aantal voordelen. Zo is het bedrijf beursgenoteerd in Amsterdam en ben je dus verzekerd van een betrouwbaar bedrijf. Daarnaast is BINCK in korte tijd uitgegroeid tot een absolute marktleider op het gebied van online beleggen. Dit betekent dat het ook voor jou aantrekkelijk is om hier in te stappen. Je bepaalt bij BINCK of je zelf wilt beleggen of dat je dit wilt laten doen door de experts van deze broker. Zelf beleggen betekent dat je de touwtjes zelf in handen houdt en de veranderingen op de beurs en in de koersen goed in de gaten houdt zodat je hierop kunt reageren. Laten beleggen houdt in dat je wel het bedrag en de beleggingsvorm bepaalt, maar de rest overlaat aan professionals op het gebied van beleggen.

Als beginnende belegger kun je wel een broker gebruiken die je door middel van eenvoud en een gebruiksvriendelijk platform helpt om een goede basis te creëren voor jouw toekomst in beleggen. En dat is precies wat BINCK voor jou kan betekenen!

Waarin onderscheid BINCK zich van andere brokers?

BINCK kent een aantal punten waarop zij zich onderscheiden van andere brokers en waardoor het voor jou wellicht interessant is om hier een rekening te openen. In de eerste plaats is BINCK een ideale optie wanneer je op zoek bent naar een ervaren en goede partij die je jouw vermogen belegt tegen lage kosten. Vooral voor beginners is deze broker perfect omdat je hier rustig kunt instappen. Zelf beleggen is daarnaast ook gemakkelijk met het toegankelijke en eenvoudige platform. De broker won in 2018 niet voor niets de prijs voor het meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform. Zoek jij een betrouwbare en goede partij om te beginnen met beleggen? Dan is BINCK de perfecte keuze.

Als het gaat om gebruiksgemak is BINCK een van de beste brokers van dit moment. Dit is ideaal voor jou als beginner, omdat je zo op een rustige manier kennis kunt maken met de wereld van beleggen. En wanneer het je bevalt, kun je altijd terecht voor advies om je mogelijkheden te bespreken.

Beginnen met beleggen bij BINCK

Hoe kun je beginnen met beleggen bij BINCK? Het begint allemaal met het aanmaken van een account. Dit doe je gemakkelijk en snel via de website. Na het invullen van je gegevens is het slechts een kwestie van tijd voordat jij kunt gaan beginnen met beleggen. Bepaal van tevoren of je zelf wilt gaan beleggen of dat je dit het liefst wilt laten doen door professionals. Ook kun je zelf bepalen waarin je wilt gaan beleggen en hoeveel geld je wilt beleggen. Met de app kun je altijd en overal je beleggingen in de gaten houden en stappen ondernemen wanneer dit nodig is.

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Waarom wachten met beleggen als je vandaag nog kunt beginnen bij BINCK? Er is geen ideaal moment om in te stappen bij beleggen: je moet het gewoon doen. Vooral wanneer je geld over hebt dat je niet binnen een aantal jaar nodig hebt is beleggen een slimme stap. Je wordt beloond voor het risico dat je neemt en dat betekent dat je een hoog rendement kunt halen. Hoger dan wanneer je jouw geld op je spaarrekening laat staan. BINCK is de ideale partij voor jou als beginnende belegger: ontdek het zelf en begin vandaag nog met het creëren van je financiële toekomst.